Op zaterdag 11 september opent Harpe Davids Zoetermeer tussen 14.00 uur en 17.00 uur haar deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen bij deze gezellige muziekvereniging.
Op het gebied van muziek en dans geven de verschillende afdelingen doorlopende demonstraties en workshops. Van jong tot oud is welkom.

Leden van de harmonie laten de verschillende blaasinstrumenten zien en horen en geven een workshop tuinslang trompetten. De guards laten zien hoe leuk is het om te dansen met divers equipment in je handen zoals ondermeer een vlag. De percussion groep laat zien hoe uitgebreid slagwerk eigenlijk is en hoe je met melodisch en ongestemd slagwerk de leukste muziek kan maken.

Heb je altijd al eens een muziekinstrument willen bespelen of altijd al in een groep willen dansen? Dan is dit de kans om dat eens vrijblijvend te doen. Daarnaast zijn er voor de jongsten ook nog diverse spelletjes en een springkussen. Ervaren muzikanten of dansers worden uitgenodigd om kennis te komen maken en eventueel mee te spelen of te dansen.
Dus redenen genoeg voor een bezoekje aan de repetitieruimte van Harpe Davids in de MusicDome aan Van der Hagenstraat 22d (naast het restaurant Bijou).

Voor meer informatie: pr.harpedavids@gmail.com of www.harpedavidszoetermeer.nl