FB_IMG_1455459849586

Voor het eerste maal in 2016 namen alle units van Harpe Davids (cadets, junioren en H!P) deel aan een contest van Color Guard Nederland. De bus van onze sponsor Maakt Kwaliteit Gordijnprodukties en aanhanger helemaal vol met instrumenten, vloeren en decors. Het was even passen en meten.

Na een korte training van de guards vertrok de karavaan richting Wijchen.

Bij aankomst was de vloerploeg al snel aan de beurt om de vloer voor Trinity Kids neer te leggen. Deze dag was de vloerploeg maar liefst 6 x te zien.
De Passie Cadets waren vandaag voor het eerst in 2016 te zien in de Cadet Class na hun promotie van twee weken geleden. Ondanks een andere jas en schoenen voor de prinses en een haperend decor zetten de cadets hun beste beentje voor.
Het optreden van Passie Junior was gewoon weer goed. De wijzigingen van de afgelopen weken werden goed uitgevoerd.
En toen was H!P aan de beurt. Voor het eerst in de nieuwe “uniformen” voor het eerst de complete show aan het publiek en de jury tonen.

IMG_3909

Na een aantal pogingen om de stekker in het stopcontact te krijgen mocht de show van start gaan. Het publiek smulde van de show en deed enthousiast mee. De show werd goed ontvangen. Nu in de komende weken de puntjes op de i zetten en een aantal wijzigingen doorvoeren. En dan op naar de volgende contest in Almere.

Hieronder een aantal berichten die te lezen waren op de site van CGN:

De meiden van Passie Cadets stoeien in hun show met opgroeien, op muziek uit de film Enchanted. Zelf lijken de meiden ook een soort groeistuipen te hebben, maar dan wel leuke! Na hun promotie vanuit de Kids Class, staan ze hun vrouwtje in de Cadet Class vanmiddag. 6e | 69.28

JUNIOR CLASS
Af en toe zou je het door de geweldige scores van The Pride Junior bijna vergeten dat er voor de plekken daarachter nog een prachtig gevecht bezig is. Vanmiddag in Wijchen zien we vijf clubs met amper zes punten verschil van elkaar. De Junior Class telt mee in de CGN competitie.

De show Disconnect to Reconnect van Passie Junior vertelt in een paar minuten waarom het zo belangrijk is om het echte contact met elkaar te blijven houden. Deze groep heeft zelf in elk geval geen moeite om contact te leggen met het publiek en de jury. 2e | 75.64

MARCHING A CLASS
De Indoor Percussion Marching A Class kent vandaag twee trouwe deelnemers. Ze zijn al een aantal jaar aan elkaar gewaagd en dat lijkt dit seizoen niet anders te worden. Minder dan twee punten verschil betekent dat we weer een bijzonder spannende competitie tegemoet kunnen zien in de rest van het seizoen.

Harpe Davids Indoor Percussion, kortweg H!P, zoekt het dit jaar in Zweden. Wat een geweldig leuk programma brengt de club uit Zoetermeer op de vloer. Van de Swedish Chef tot aan Ikea, het zit er allemaal in. Het recept van de chef moet nog wat meer in balans komen, maar met de nodige kruiden en specerijen komt er dit seizoen een heerlijke Zweedse maaltijd op de vloer. 2e | 61.45