Zaterdag 10 februari waren de guards van Passie al vroeg aan het trainen want die dag reisden zij af naar Wijchen voor alweer de derde contest van het seizoen.
Omdat H!P vandaag ook meeging waren ze voor het eerst helemaal compleet.
In de afgelopen weken was er hard gewerkt en waren de nodige veranderingen doorgevoerd.

Als eerste waren de Cadets aan de beurt.
Hun optreden werd beloond met een daverend applaus en een punten totaal van 74,24, wat goed was voor de 4e plaats. Daarmee eindigden ze slechts 0,55 punten achter de nummer 3. Dus dat maakt voor de volgende wedstrijden extra spannend.

Daarna was het de beurt voor H!P. Altijd spannend zo’n eerste contest en dan zeker voor de nieuwkomers. Het programma moet nog verder doorontwikkeld worden. Het laatste nummer is in de afgelopen drie weken muzikaal en drilltechnisch ingestudeerd. Het programma werd gewaardeerd met 63,15 punten en een 2e plaats.

Na een lange dag wachten mochten de dames van Passie Ra de vloer op. Vol vertrouwen betraden de dames de wedstrijdvloer. Het hard werken van de afgelopen weken werd beloond met een tweede plaats met 80,49 punten. Slechts 0,74 punten achter de nummer 1.
De vele complimenten van toeschouwers over deze vrolijke show maakt ons bijna verlegen maar zeer dankbaar.
Een mooie afsluiting van een lange dag. Genoeg redenen om er in de komende weken hard tegenaan te gaan om de volgende internationale contest in Almere weer goed voor de dag te komen.