Harpe Davids start The Summer Music Academy

Vakantie, maar gewoon thuisblijven? Beginnend of gevorderd slagwerker?
In de aankomende zomervakantie organiseert het showcorps van Harpe Davids The Summer Music Academy. Tijdens deze Summer Academy is er de gelegenheid om gedurende één week dagelijks les te krijgen op een percussie-instrument en aan het einde van die week een muziekstuk te kunnen spelen.
Peter-Jan Steen, instructeur bij Harpe Davids, geeft de lessen aan beginners en gevorderden op melodische en ongestemde slagwerkinstrumenten. Denk hierbij onder andere aan concertmarimba, xylofoon, snaredrum of bassdrum.
Omdat deze Summer Academy een nieuw initiatief betreft, zal in de komende weken geinventariseerd worden hoeveel animo er voor deze Summer Academy is. Wanneer de lessen definitief van start gaan, wordt een indeling gemaakt van de lesdagen.

Peter-Jan Steen heeft in 2009 zijn Bachelor of Music behaald op het Conservatorium van Utrecht en in 2012 zijn Master of Music op het Conservatorium van Amsterdam. Daarnaast heeft hij diverse masterclasses van internationale docenten gevolgd op pauken en marimba. Hij deed veel ervaring op bij verschillende orkesten in binnen- en buitenland en geeft al jaren bij meerdere muziekverenigingen les.

Tot 30 juni is het mogelijk aan te melden voor The Summer Music Academy. In de week erna wordt besloten of deze proef dit jaar voor het eerst van start zal gaan.
De kosten voor een week Summer Academy bedragen € 99,00.

Met de ZoetermeerPas kan men ook voordeelcheques inleveren voor deze activiteit.
De ZoetermeerPas is een pas voor mensen/gezinnen met een laag inkomen. De pas geeft korting op sportieve, leerzame en culturele activiteiten.
Voor meer informatie of aanmelden kan men een mail sturen naar: pr.harpedavids@gmail.com met daarin naam, telefoonnummer en emailadres. We nemen zo snel mogelijk contact op.