Gisteren is tijdens de contest Drachten van Color Guard Nederland Passie Junior tweede geworden in de Junior Class met 73,38 punten.
Het was de eerste contest voor de junioren van dit seizoen, waar gelijk ook een eerste krachtmeting met de rest van de Junior Class zou plaatsvinden. The Pride is met een geweldige show niet meer te kloppen maar wie zou er “best of the rest” gaan worden?

Na een repetitie in Zoetermeer, waar zelfs nog enkele wijzigingen werden doorgevoerd, en de lange rit naar Drachten stonden de leden relaxed achter het gordijn. De show ging behoorlijk goed en werd door publiek en jury goed gewaardeerd.
Met een goed gevoel kwamen we van de vloer af. Hoe zou de concurrentie het doen?
Bij de prijsuitreiking kwam het verlossende woord: Passie Junior op de tweede plaats. Dat hadden we niet durven hopen en/of durven dromen. In ieder geval gaan we weer hard aan het werk want de nummers 3 en 4 zitten ons op de hielen.

12439269_780071705432300_963624472774540029_n

Hieronder nog een verslag van Color Guard Nederland:

De dag begon met sneeuw in Drachten, maar voordat de eerste groep de vloer opkwam, was de zon buiten zijn best alweer aan het doen. Binnen is het geen moment koud geweest, want het publiek kreeg het ene na het andere verwarmende optreden voorgeschoteld. In de Junior Class is het spannend: wie wordt er tweede achter The Pride? Of is dat na twee wedstrijden echt nog te vroeg om het zo te zeggen?

JUNIOR CLASS
In de Class met de oudste jeugd zien we dit seizoen veel meer deelnemers dan ooit tevoren. Een steekt er met kop en schouders bovenuit, maar dat maakt de prestaties van de rest alleszins minder, misschien zelfs wel groter. Achter The Pride zien we vandaag drie groepen die amper twee punten uit elkaar liggen.

Passie Junior – Zoetermeer
Kennen we het niet allemaal, ruim 400 vrienden op Facebook, maar met niemand heb je een echte connectie. Is social media wel zo sociaal, vraagt Passie zich af. CGN is ook aanwezig op social media, maar heeft ook veel echte vrienden. Op de vloer, op de tribune en achter de schermen. En een echte verbinding met Passie is er ook al jaren. 2e | 73.38