Op zaterdag 4 november a.s. treedt dirigent Karel Jongerling voor het laatst op met harmonieorkest Harpe Davids. Het concert vindt plaats in de, recent verbouwde, theaterzaal van het Centrum voor Kunst en Cultuur & Partners.

Menig Zoetermeers muzikant heeft de afgelopen twee decennia onder leiding van Karel Jongerling muziek gemaakt. De afgelopen vijftien jaren was hij de vaste dirigent van het harmonieorkest en het leerlingenorkest van muziekvereniging Harpe Davids.
Het harmonieorkest bestaat uit zo’n 30 leden en verzorgt ieder jaar in november samen met het leerlingenorkest een najaarsconcert in het CKC.
Dit jaar zullen er afwisselende stukken ten gehore gebracht worden. U wordt bijvoorbeeld muzikaal meegenomen naar het koude Antarctica op prachtige muziek van Carl Witrock, maar ook popnummers van Bruno Mars ontbreken niet op deze avond.

Kaarten voor het concert á € 10,00 zijn elke dinsdagavond verkrijgbaar tijdens de repetitieavond van het harmonie-orkest in de Musicdome, Van der Hagenstraat 22d, Zoetermeer.
Op zaterdag 4 november zijn de kaarten aan de zaal van het CKC verkrijgbaar. De zaal gaat open om 19:15 uur en het concert start om 19.30 uur.