Muziekvereniging Harpe Davids sluit het jaar 2020 af met een oliebollenactie op woensdag 30 december.
Hiervoor is een oude vertrouwde actie in een nieuw coronaproof jasje gestoken.
Omdat het jaar 2020 in vele opzichten anders dan anders is gaat Harpe Davids het verkopen van oliebollen ook op een andere manier aanpakken.

Om te voorkomen dat inwoners van Zoetermeer op oudejaarsdag in lange rijen voor een oliebollenkraam moeten staan heeft Harpe Davids een geweldige oplossing bedacht.
De muziekvereniging organiseert op woensdag 30 december een drive thru bij de MusicDome aan de Van der Hagenstraat 22d en biedt die dag een bezorgservice aan.
Klanten kunnen in hun auto blijven zitten of de oliebollen door leden van Harpe Davids tegen betaling in Zoetermeer thuis laten bezorgen. Om grote drukte te voorkomen kan de klant voor het afhalen bij de drive thru kiezen uit verschillende tijdvakken.
De drive thru is afgezet met dranghekken, die gesponsord zijn door Habo-GWW

De oliebollen en appelbeignets worden dagelijks vers gebakken door Zuliani’s in het Stadshart.
Op de website van Harpe Davids staat een online bestelformulier, waarop de klant oliebollen en appelbeignets kan bestellen. Wanneer de order is geplaatst krijgt men een bevestigingsmail met betalingslink. Na betaling is de bestelling definitief.

De samenwerking tussen muziekvereniging Harpe Davids Zoetermeer en Zuliani´s is in korte tijd tot stand gekomen. Stefano Zuliani werd erg enthousiast over de plannen om op een coronaproof verantwoordelijke manier oliebollen te verkopen en af te halen. Door gebruik te maken van de drive thru of bezorgdienst steunen de inwoners van Zoetermeer hiermee ook de muziekvereniging Harpe Davids.
Harpe Davids is door de coronacrisis veel betaalde optredens misgelopen, waardoor er financieel flinke zorgen zijn. Met het organiseren van financiële acties probeert de vereniging extra inkomsten te verwerven.
Op de website van Harpe Davids kan men kiezen uit oliebollen, oliebollen mét rozijnen & krenten en appelbeignets. De oliebollenactie is bewust gepland op 30 december om de grote drukte op oudejaarsdag uit de weg te gaan.

Meer informatie is te vinden op www.harpedavidszoetermeer.nl of op facebook https://www.facebook.com/harpedavidszoetermeer

KrentenbollenAppelbeignets
Oliebollen