Muziekvereniging Harpe Davids sluit het jaar 2022 af met de traditionele oliebollenactie op vrijdag 30 december.
Appelbeignets
Om te voorkomen dat inwoners van Zoetermeer op oudejaarsdag in lange rijen voor een oliebollenkraam moeten staan heeft Harpe Davids een geweldige oplossing bedacht.
De muziekvereniging organiseert op vrijdag 30 december een drive thru bij de MusicDome aan de Van der Hagenstraat 22d en biedt die dag een bezorgservice aan.
Klanten kunnen in hun auto blijven zitten of de oliebollen door leden van Harpe Davids tegen betaling in Zoetermeer thuis laten bezorgen. Om grote drukte te voorkomen kan de klant voor het afhalen bij de drive thru kiezen uit verschillende tijdvakken.
De oliebollen en appelbeignets worden dagelijks vers gebakken door Zuliani’s in het Stadshart.
Op de website van Harpe Davids staat een online bestelformulier, waarop de klant oliebollen en appelbeignets kan bestellen. Wanneer de order is geplaatst krijgt men een bevestigingsmail met betalingslink. Na betaling is de bestelling definitief.
Voor de derde maal werken muziekvereniging Harpe Davids Zoetermeer en Zuliani´s samen. Stefano Zuliani was wederom enthousiast om op deze ludieke manier oliebollen te verkopen en af te halen. Door gebruik te maken van de drive thru of bezorgdienst steunen de inwoners van Zoetermeer hiermee ook de muziekvereniging Harpe Davids. Met deze financiële actie kan Harpe Davids Zoetermeer weer nieuwe instrumenten en materialen aanschaffen.
Op de website van Harpe Davids kan men kiezen uit oliebollen, oliebollen mét rozijnen & krenten en appelbeignets. De oliebollenactie is bewust gepland op 30 december om de grote drukte op oudejaarsdag uit de weg te gaan.
Krentenbollen Oliebollen