Dinsdag 24 en woensdag 25 september zijn er bij Harpe Davids Zoetermeer “Open repetities/trainingen”.

Bij het Harmonieorkest Zoetermeer is er de aftrap van een nieuwe MusicKids cursus.
Music Kids is een initiatief van Harpe Davids om meer kinderen in aanraking te laten komen met muziek.
Tijdens tien lessen maken de kids vrijblijvend kennis met de grondbeginselen van muziek of vlag & dans.
De nadruk ligt op spelenderwijs kennis maken.
Bijna alle kosten voor deze cursus worden gedekt door Harpe Davids. De vereniging vraagt een kleine bijdrage van € 10,00 voor maar liefst 10 lessen!!!
Tijd: 18.30 – 19.30 uur

Het Harmonieorkest heeft als doelstelling om met elkaar op een plezierige en gezellige manier muziek te maken. Bent u een geoefende speler of wilt u, ook als volwassene, muzieklessen bij ons volgen? Kom dan dinsdag 24 september vanaf 19:45 uur bij ons langs.

Passie, de color guardgroep van Harpe Davids heeft aanstaande woensdag voor de leeftijd 6 t/m 12 jaar een open training van 18:00 tot 19:00 uur. In deze tijd trainen onze cadetjes waar er spelenderwijs getraind wordt op het combineren van equipment en lichaamsbewegingen.
Vanaf 19:00 uur start de training voor de A Class. Passie A is de groep waar de leden elke week trainen om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en de kwaliteiten per lid uit te breiden. De huidige groep is zeer competitief ingesteld.
Het komende seizoen bestaat Passie 15 jaar en dat gaat zeker gevierd worden.

Harpe Davids Indoor Percussion (HIP) heeft aanstaande woensdag 25 september vanaf 19:40 uur open repetitie.
HIP neemt jaarlijks deel aan een indoor wedstrijdcircuit, waar de publieksvriendelijke shows elk jaar bij het publiek in de smaak vallen. Op een gezellige manier beter worden is één van de doelstellingen bij deze groep.
De slagwerkgroep heeft momenteel behoefte aan malletspelers (gestemd slagwerk). Ervaring op piano of keyboard kan het leren spelen op een maller zeker helpen.

Kom je dinsdag of woensdag langs bij Harpe Davids? De deur staat voor je open!!!
MusicDome, van der Hagenstraat 22d, Zoetermeer
www.harpedavidszoetermeer.nl