Het winterguardseizoen 2016 van Color Guard Nederland is op zaterdag 9 januari 2016 van start gegaan in Aalsmeer. In elke class zag het publiek weer dat er ongelooflijk hard gewerkt is door de groepen.
De Passie Cadets komen dit jaar uit in de Kids Class. Zij mochten het spits afbijten in het nieuwe jaar. De show ging best goed voor een eerste keer tijdens een wedstrijd. Het plezier spat er vanaf bij de leden van de Passie Cadets. Het optreden werd beloond met een tweede prijs met 71,2 punt.

Onderstaand staan verslagen van colorguards in Nederland en van CGN. Tevens kunt u via de link onderaan naar de fotopagina van Harpe Davids met daarop de nieuwste foto’s van de Passie Cadets in Aalsmeer.

2016-01-09 Contest_Aalsmeer 028

KIDS CLASS
De jongste Class van CGN heeft in de paar jaar van haar bestaan een geheel eigen plek veroverd in de competitie. Wat een leuk en uniek programma brengt elke groep op de vloer. Elke show is een genot om naar te kijken.
Passie Cadets
Als eerste op vloer van het nieuwe CGN-seizoen 2016, zien we Passie Cadets met de show Not Ready to be a Princess. Sophia wordt een prinses, maar is ze er wel helemaal klaar voor? Op muziek van de tv-serie Sophia the First en de Disney-film Enchanted, brengen de jongste leden van Passie een mooie prinsessenshow die hen uiteindelijk de tweede plaats oplevert.
2e | 71.230

 
Colorguards in Nederland

Passie cadets mogen de spits afbijten in Aalsmeer. Leuke opening overgaand in een ritmisch vlaggenblok. De jonge dames kunnen het werk prima aan. Ze zijn wat mij betreft nu al goed genoeg voor de cadets.

2016-01-09 Contest_Aalsmeer 020

foto’s contestAalsmeer