Gisteren waren Passie en H!P te bewonderen in Wychen tijdens een contest van CGNUnited. Echter voordat de leden naar Wychen vertrokken werd er ‘s ochtends om 09:00 uur door de leden nog extra gerepeteerd.

In Wijchen waren de junioren als eerste aan de beurt. Het publiek smulde van hun superzoete show. Er was de afgelopen weken heel hard gewerkt door de leden en dat werd zeker gewaardeerd. Ze behaalden met 67,08 punten een 5e plaats.

Daarna was het de beurt aan H!P. Na een moeizame warming up betraden de leden van H!P het veld. Altijd spannend als je voor het eerst je nieuwe show aan het publiek wil tonen. De show verliep goed. Er waren zeker punten voor verbetering vatbaar, maar voor een eerste wedstrijd kwam men tevreden van het veld af.

Het optreden werd beloond met 66,35 punten en een tweede plek.
‘s Avonds was Passie A aan de beurt. In de afgelopen weken zijn er aanpassingen aan het ontwerp van de show gedaan en nieuw werk toegevoegd. Nog niet geheel tevreden over het resultaat is in ieder geval de stijgende lijn weer ingezet. Passie A behaalde bijna twee punten meer dan de vorige contest en eindigde op een 7e plaats met 69,4 punten. Het puntenaantal voor de 5e plaats was slechts 0,27 punt meer.

De komende weken staan weer in het teken van hard repeteren voor een beter resultaat in Almere op 29 februari.