Op zaterdag 10 maart hebben Passie en H!P, onderdelen van Harpe Davids Zoetermeer, deelgenomen aan de contest Leeuwarden van Color Guard Nederland.


Om 08:00 vertrok de bestelbus, van onze sponsor Maakt Kwaliteit Gordijnprodukties, met aanhanger om na half uur gevolgde te worden de rest van de club met de touringcar.
Rond 11:00 uur kwamen we aan en werd er snel uitgeladen omdat de Passie Cadets al gauw aan de beurt waren. H!P ging nog even repeteren in een nabijgelegen gymzaal.
De show van de Cadets ging erg goed. De aanpassingen aan de show pakten goed uit, de leden hadden het erg naar hun zin en het publiek reageerde erg enthousiast. Een mooi optreden. Ze behaalden een mooie 3e plaats met 79,24 punten
Daarna was het de beurt aan H!P. Na een goede training en warming up waren de leden klaar voor het optreden. Er was vanwege het bezoek van Bill Holden een week lang intensief getraind, muziek en drill aangepast. Helaas waren er op het veld toch wat onzekerheden waardoor het optreden niet geheel volgens wens verliep. De veranderingen en verbeteringen werden toch wel opgemerkt en werden beloond met een 3e plaats met 67,95 punten
Om de dames van Passie RA na het lange wachten in de juiste wedstrijdmodus te krijgen, gingen ook zij nog buiten de deur trainen. De training verliep erg goed en vol zelfvertrouwen betraden de leden uiteindelijk het veld. De show draaide goed, het publiek genoot met volle teugen en op enkele persoonlijke foutjes na werd er een prima show neergezet.
Dat de prijsuitreiking zo spannend zou worden hadden we op dat moment nog niet kunnen bedenken. Passie RA eindigde 0,48 punt achter Zanzare uit Haarlem. Dat gaat spannend worden over 14 dagen tijdens finals in Eindhoven.


Om 01:00 uur waren we weer moe maar voldaan terug in Zoetermeer.