Tijdens de 3e contest van het winterguardseizoen 2016 van Color Guard Nederland zijn de Passie Cadets gepromoveerd van de Kids Class naar de Cadet Class.
Overdag werd er in Zoetermeer nog hard getraind om de laatste puntjes op de i te zetten. Omstreeks 15:00 uur vertrokken alle leden van Passie richting Waalwijk.
Na het omkleden, make up en warming up was het dan zover. De Cadets stonden op het veld. Het publiek was erg enthousiast. Meeklappen en applaus als er een toss goed werd gevangen. De leden genoten ervan! Alle wijzigingen van de afgelopen weken pakten goed uit en werden door de jury opgemerkt en gewaardeerd.

Bij de prijsuitreiking was het spannend! De Passie Cadets eindigden op de eerste plaats met maar liefst 83,73 punten, wat weer goed was voor een promotie naar de volgende klasse. De leden kregen allemaal een pin van CGN en een promotiecertificaat.

IMG-20160130-WA0000 IMG-20160131-WA0000

Bij de junioren was het ook spannend. Met een achterstand van 0,41 punten werden zij 3e in de Junior Class.

 

De volgende berichten waren te lezen op facebook bij CGN en Colorguards in Nederland:

“Spannende avond in Waalwijk

De derde contest van 2016 vond vandaag plaats in Waalwijk. Met een volle tribune startte de wedstrijd om 17.00 uur en in totaal deden er 22 groepen mee aan deze contest. In de Kids Class behaalde Passie Cadets de eerste plaats en nog leuker nieuws was dat ze promoveerden naar de Cadet Class.

Passie Cadets – Zoetermeer
De muziek van Passie Cadets komt van de tv-serie Sophia the First. In de show Not Ready to be a Princess laten de leden van Passie het verhaal van Sophia zien. Zij wordt prinses, maar is ze hier wel klaar voor? De prinses speelt haar rol met verve en aan het einde van de show schittert ze met een tiara. Met een mooie opgooi sluiten ze de show af. 1e | 83.73 Promotie naar de Cadet Class!

 
Oei mensen, wat is het spannend in bepaalde classes. De prijzen zijn zeker nog niet verdeeld. De kids van Passie mogen de volgende keer uitkomen in de Cadet Class, met hun score vond de jury ze goed genoeg om de strijd aan te gaan met de units uit de Cadet Class. Gefeliciteerd met jullie promotie. Ik vroeg me af of ze wel beseffen dat ze promotie hebben gemaakt. Hun gezichtjes spraken boekdelen, wat het dan weer aandoenlijk maakt. “

 

Passie Junior – Zoetermeer
Vrienden op Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram. Mar heb je wel een echte connectie met deze online vrienden en kennen ze jou wel echt? Met de show Disconnect to Reconnect laten de leden van Passie Junior zien, dat je soms je mobiel moet afsluiten om vrienden te maken. Mooi vlaggenblok aan het einde met de gekleurde vlaggen. 3e | 74.73


Passie junior technisch sterk op sabel, leuk die uniform wisseling.
De boodschap van jullie show is duidelijk en er zitten nog veel mogelijkheden in.
Lekker aan werken dan komt het allemaal goed.