taptoe2016

Op 27 april 2016 vindt de 29e editie van de Taptoe Zoetermeer plaats. Om Koningsdag te vieren heeft de organisatie de nodige moeite gedaan om een aantrekkelijk en gevarieerd programma te bieden.
En, zoals u altijd gewend bent, gratis toegankelijk.
De Taptoe wordt ondersteund door de Gemeente Zoetermeer, Floravontuur Promotie Zoetermeer, fonds 1818, Fortune, Maakt Kwaliteit Gordijnprodukties en hoofdsponsor Rabobank Regio Den Haag.

Voor deze editie van de taptoe heeft de organisatie een spectaculair programma kunnen samenstellen met diverse topkorpsen. De deelnemers aan de taptoe zijn:

Show- and Marchingband K&G Leiden
Forum Hadriani Voorburg
Jubal Indoor Music Ensemble Dordrecht
Con Spirito Winds Joure
Showband ’75 Leidschendam
Harpe Davids Indoor Percussion (H!P) Zoetermeer
Passie Junior Zoetermeer
Passie Cadets Zoetermeer

Met dit deelnemersveld lijkt de organisatie een nieuwe trend te gaan zetten in de wereld van taptoes. Naast de traditionele korpsen zijn er groepen op deze taptoe die in de afgelopen maanden zeer actief en succesvol zijn geweest in het indoor-circuit van Color Guard Nederland. De shows van de indoorgroepen kenmerken zich door snelle drills en een hoog entertainmentsgehalte binnen een kort tijdsbestek.
Tevens is de organisatie zeer blij met de deelname van meervoudig wereldkampioen en publiekstrekker K&G uit Leiden. Dit betekent dat het programma van de taptoe dit jaar zeer afwisselend zal zijn.

Om 19.45 uur start het voorprogramma op de Markt te Zoetermeer met de Passie Cadets uit Zoetermeer. Om 20.00 uur wordt de Rabobank Taptoe geopend door burgemeester Aptroot.
Aan de voorzijde van het taptoeterrein wordt een tribune geplaatst worden en aan de zijkanten van het taptoeveld zijn staanplaatsen beschikbaar.

 

programma:

19:45 PASSIE CADETS voorprogramma
20.00 intrada

Opening burgemeester Aptroot

20:05 K&G SHOW 1
20:25 PASSIE JUNIOR ZOETERMEER
20:32 SHOWBAND ’75
20:42 FORUM HADRIANI
21:02 CON SPIRITO
21:12 H!P (Harpe Davids Indoor Percussion)
21:22 JIME
21:32 K&G SHOW 2

21:52 FINALE