Er is niets leuker dan samen muziek maken!

Dat is de basis van ons samenspeelorkest. Muzikanten die net begonnen zijn op hun instrument kunnen in dit orkest gezellig samen spelen. In dit orkest spelen jonge- en oud(ere) muzikanten samen. Nieuwe muzikanten stromen o.a. in vanuit het Nieuw Talent Orkest en de MusicKids cursus. Onder leiding van dirigent Jurgen van Groningen Schinkel repeteert het Samenspeelorkest elke twee weken op dinsdagavond van 18:30 – 19:30 uur.

In het Samenspeelorkest wordt gewerkt aan muzikale vaardigheden zoals samenspel, ritmiek, intonatie en klankkwaliteit. Bij voldoende kennis en ervaring kan een muzikant de overstap maken naar het harmonieorkest. We hebben altijd ruimte voor nieuwe muzikanten! Jong en oud(er) is van harte welkom.

Repetities

Het Samenspeelorkest repeteert eens in de twee weken op dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur. De repetities worden gehouden in het verenigingsgebouw MusicDome. Het adres is v.d. Hagenstraat 22d, 2722 NT Zoetermeer, in het Van Tuyll-sportpark. De ingang is rechts naast het restaurant “Bijou”. Boven de deur hangt een bord “MusicDome”. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Wil je weten wanneer de eerstvolgende repetitie is? Neem dan contact met ons op: info@harmonieorkestzoetermeer.nl

Het samenspeelorkest heeft in basis dezelfde bezetting als het harmonieorkest. Houtblazers (klarinet, hobo, dwarsfuit, saxofoon, fagot, etc), koperblazers (trompet, trombone, hoorn, euphonium, bastuba, etc) en percussie (drums, percussie, pauken, mallets, etc.) kunnen meespelen in het orkest. De muzikanten van het Samenspeelorkest worden ondersteunt door enkele muzikanten uit het harmonieorkest.

Interesse?

Heb je interesse om mee te komen spelen? Neem dan contact met ons op: info@harmonieorkestzoetermeer.nl