Op 27 april 2019 vindt de 32e editie van de Rabobank Taptoe Zoetermeer plaats. Om Koningsdag te vieren heeft de organisatie de nodige moeite gedaan om een aantrekkelijk en gevarieerd programma te bieden.
En, zoals u altijd gewend bent, gratis toegankelijk.
De Taptoe wordt ondersteund door de Cultuurfonds Zoetermeer, Floravontuur Promotie Zoetermeer, fonds 1818, Fortune, Maakt Kwaliteit Gordijnprodukties en hoofdsponsor Rabobank Regio Den Haag.

WIK Oostende

Voor deze editie van de taptoe heeft de organisatie een spectaculair programma kunnen samenstellen met diverse topkorpsen. Dit jaar is er zelfs een deelnemer uit België aan het programma toegevoegd. De deelnemers aan de taptoe zijn:

WIK Oostende België
Showband Jong Holland Zwijndrecht
Mercurius Marching-/Showband Assen
Showband ’75 Leidschendam
Passie winterguard Zoetermeer
Harpe Davids Indoor Percussion Zoetermeer

Naast de traditionele korpsen zijn er groepen op deze taptoe die in de afgelopen maanden zeer actief en succesvol zijn geweest in het indoor-circuit van Color Guard Nederland. De shows van de indoorgroepen kenmerken zich door snelle drills en een hoog entertainmentsgehalte binnen een kort tijdsbestek.

Aan de voorzijde van het taptoeterrein wordt een tribune geplaatst worden en aan de zijkanten van het taptoeveld zijn staanplaatsen beschikbaar.

Om het publiek alvast een voorproefje te geven zullen er ’s middags in de buurt van de Markt optredens verzorgd worden door enkele deelnemers.

Kijk voor meer informatie op www.harpedavidszoetermeer.nl of www.facebook.com/taptoezoetermeer